Hoppa till sidans innehåll

PiteCupen inställd!

06 NOV 2020 08:36
  • Uppdaterad: 06 NOV 2020 08:36

Piteå KK har vid ett extrainsatt styrelsemöte beslutat att ställa in årets upplaga av Pitecupen. Det känns mycket tråkigt gentemot alla som har sett fram emot detta.

Det fanns inga andra alternativ eftersom smittspridningen har ökat markant i Norrbotten den senaste veckan och Piteå är den kommun som har det högsta smittotalet i länet sett till antalet invånare.

Det finns rekommendationer om att inte göra icke nödvändiga resor och med en geografisk spridning av anmälda åkare från Kiruna till Sundsvall, så är det viktigt att vi inom konståkningen följer dessa rekommendationer. Att samla tävlande från ett sådant spritt geografiskt område ökar också risken att sprida smittan till andra regioner och försvårar smittspårning.

Att tävla och träffas är kul, men för tillfället måste vi värna om hälsan i första hand och inte genomföra en tävling som kan bidra till att öka belastningen inom vården.

För åkare i Piteå KK betyder detta att helgen ser ut som en vanlig träningshelg för de som är friska och för er föräldrar så innebär det att arbetspassen inte blir av och ni har helgen fri. 

 

Piteå 5 november 2020

Styrelsen Piteå Konståkningsklubb

 

InformationPiteCupen - 201106.pdf

 

 

Skribent: Anna Mård
Epost: Adressen Gömd

Nedanstående företag sponsrar Piteå Konståkningsklubb!

 

PiteEnergi
  
  
Sparbanken Nord
  
  

  

Postadress:
Piteå KK - Konståkning
C/o Jonsson, Bullerviksvägen 50
94473 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info