Hoppa till sidans innehåll

Pitecupen 14-15 november

26 OKT 2020 11:36
Helgen den 13-15 november ordnar vi vår egen cup Pitecupen. Eftersom vi är en liten förening behöver alla ställa upp och jobba som funktionärer för att vi ska kunna genomföra tävlingen.
  • Skapad: 26 OKT 2020 11:36

Vi informerade om detta på föräldramötet i september. Cupen är vårt absolut största evenemang och engagemang. Det innebär att vi som föräldrar arbetar som funktionärer hela helgen. Kan man inte arbeta själv får man ordna ersättare (helst någon vuxen, annars ungdom över 18 år). 

En uppskattning på arbetsinsats är enligt nedan. Eftersom det har kommit nya restriktioner i helgen från förbundet kan det komma att ändras, då nya kontroller/funktioner och ökad städning krävs.

För föräldarar med barn i gruppen TG1 betyder det 2-3 arbetspass på 12-22 timmar totalt + iordningställande och städning fredag och söndag.

För föräldrar med barn i grupperna TG2 och Ögel betyder det 1-2 arbetspass på 10 - 16 timmar totalt + iordningställande och städning fredag och söndag.

För föräldrar med barn i skridskoskolans fortsättningsgrupp betyder det ett (1) arbetspass på 4-8 timmar totalt.

Har ni frågor kan ni kontakta Anna Mård eller Jessica Jonsson. Arbetspassen kommer att komma ut i slutet av v44 eller början av v45. 

Skribent: Anna Mård
Epost: Adressen Gömd

Nedanstående företag sponsrar Piteå Konståkningsklubb!

 

PiteEnergi
  
  
Sparbanken Nord
  
  

  

Postadress:
Piteå KK - Konståkning
C/o Jonsson, Bullerviksvägen 50
94473 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info