Hoppa till sidans innehåll

Information till föräldrar

19 NOV 2020 22:03
Vi lever för tillfället i en oviss tid där smittspridningen ökar i samhället. Det här påverkar vår verksamhet på alla sätt och vis.
  • Skapad: 19 NOV 2020 22:03

Vi började med att ställa in Pitecupen som det här året hade rekord i antalet anmälda åkare. 

Den här veckan kom nya restriktioner från region Norrbotten vilket innebär att alla åkare födda 2004 och tidigare inte får träna.

Under förra veckan har två av våra tränare varit sjuka vilket har medfört att vi fick ställa in skridskoskolan, vilket känns tråkigt, men hälsan går först.

Som läget är nu kan träningar bli inställda på kort varsel p.g.a. sjukdomar eller nya restriktioner, träningstiden kan också förkortas. Vi hoppas att Ni föräldrar har förståelse för det. Vi måste bidra till att minska smittspridningen i samhället.

Informera Era barn och ungdomar om att alltid använda handskar, det hjälper till att minska smittspridningen när det tar i dörrhandtag och dylikt.

 

Skridskoskolan

Gällande skridskoskolan så är det en förälder per barn vid varje träningstillfälle. Sprid ut Er och byt om på läktaren. Ni får inte vara i båsen.

 

Försäljning

Vi är nu igång med vår andra försäljningsomgång och den här gången säljer vi produkter från Delikatesskungen. Det finns inga försäljningskrav per barn utan alla bidrar efter bästa förmåga. Vi är tacksamma för varje såld produkt. Alla intäkter går oavkortat till verksamheten. Sista försäljningsdag 27/11, leverans vecka 51.

 

Om Ni har några funderingar än Ni välkomna att kontakta någon av oss i styrelsen. Kontaktuppgifter hittar ni här

 

Hälsningar

Styrelsen Piteå Konståkningsklubb

Skribent: Styrelsen

Nedanstående företag sponsrar Piteå Konståkningsklubb!

 

PiteEnergi
  
  
Sparbanken Nord
  
  

  

Postadress:
Piteå KK - Konståkning
C/o Jonsson, Bullerviksvägen 50
94473 Piteå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info