Hoppa till sidans innehåll

CHRISTMAS ON ICE

08 DEC 2019 14:58
Erbjudande från Christmas on ice
  • Skapad: 08 DEC 2019 14:58

Lena Callne här och jag vill bjuda in er alla till en konståkningsfest i dubbel bemärkelse! Och jag är innerligt glad om ni hjälper till att sprida informationen till alla era medlemmar.

Jag är projektledare för Christmas on Ice i Luleå, som i år genomförs lördagen den 21 december klockan 16.00, med Preshow kl 15.30, i Coop Norrbotten arena.

Väl medveten om hur många fantastiska shower det skapas, inte minst här i norr, vågar jag ändå påstå att Christmas on Ice är en julgala, som inte liknar någon annan i Sverige! 

I år gästas vi på scenen bland andra av Mariette och vinnaren av Talang, Micke Holm. All musik i föreställningen är live, framförd av vårt husband under ledning av kapellmästare Stefan Gunnarsson. 

Vi siktar på en fullsatt arena i år och vill gärna att vi ska ha så många konståkare i publiken som möjligt!

Luleå är en bit bort – åtminstone för en del av er – men vi har fått ett specialpris på Scandic Luleå: 760 kr/dubbelrum inklusive frukost.  Trippelrum 1110 kr, kvartett 1310 kr. Du som vill boka uppger kod: Christmas on Ice. Tel för bokning: 0920-27 64 00.

I år har vi inbjudna gäståkare av toppklass för att kunna bjuda publiken på det extra: flerfaldiga finska mästaren i isdans Jussiville Partanen tillsammans med sin nya partner Arina Klinovitskaya; finska landslagsåkaren Jenni Saarinen som bara för några veckor sedan fick den tredje högsta poängen i Finland genom tiderna i Finlandia Trophy och från Sverige OS-åkaren Anita Östlund. Förstås finns Luleås egna stjärnor på plats - Alexander Majorov, fortfarande i toppform och Nikolaj som inte bara är Sveriges enda manliga seniorlandslagsåkare utan även en fullfjädrad eldartist på is. 

DESSUTOM är du som konståkare/konståkningsförälder specialinbjuden till vår Aftershow-fest med artister och medverkande i Christmas on Ice. Förutom mat bjuds det även på underhållning.  i samarbete med Scandic presenterar vi en Christmas on Ice-buffé med kött, fisk och sallad (i festformat).Pris 169 kr, som man i så fall betalar på plats. Från klockan 19 lördagen den 21 december. Anmälan till artistfesten vill jag ha senast den 13 december till This is a mailto link Skriv After show i rubrikraden om du vill anmäla. 

Så varför inte ha en härlig show-weekend i Luleå, som uppladdning för julen, kanske som en gemensam klubbaktivitet? Enskilda intresserade eller i grupp spelar ingen roll - samma premisser för hotell och After show gäller. Bokar gör du via www.christmasonice.nu där du också hittar mer info om samtliga artister på isen och scenen. 

Skribent: Stefan Jonsson

Nedanstående företag sponsrar Piteå Konståkningsklubb!

 

ica-supermarket-logotyp2
  
  
PiteEnergi
  
  
Sparbanken Nord
  
  

  

Postadress:
Piteå KK - Konståkning
C/o Jonsson, Bullerviksvägen 50
94473 Piteå

Kontakt:
Tel: 0706258365
E-post: This is a mailto link

Se all info